Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 40€ - Δωρεάν Αντικαταβολή

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας στον χώρο των υποδημάτων ξεκινάει πριν 37 χρόνια, η ιδέα προήλθε από οικογένεια εμπόρων οι οποίοι αρχικά απασχολήθηκαν στον τομέα του εσώρουχου. Με την πάροδο των χρόνων και λόγω αναγκών εξέλιξης και προόδου, μεταπήδησαν στον χώρο των υποδημάτων όπου μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη, φτάνοντας πλέον στη δεύτερη γενιά.

Η ιδέα ξεκινάει με το πρώτο μας κατάστημα σε μια συνοικία της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Παπάφη. Η στήριξη του κόσμου, η εργατικότητα και η αγάπη μας για υψηλής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα μας οδηγούν στη δημιουργία δυο επιπλέον καταστημάτων, το ένα στην οδό Παρασκευοπούλου και το άλλο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας. Με τα χρόνια οι ανάγκες άλλαξαν και πλέον αριθμούμε τρία καταστήματα στις οδούς Δελφών, Ανατολικής Θράκης και Αγίας Τριάδας όπου σας παρέχουμε με ζήλο, αγάπη και αφοσίωση όλες τις γνώσεις και την εμπειρία μας ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Μένουμε σταθεροί στην ποιότητα των υποδημάτων μας μεριμνώντας πάντα να σας προσφέρουμε τις πιο οικονομικές λύσεις σε προϊόντα άψογου σχεδιασμού.

Το προσωπικό μας, άρτια εκπαιδευμένο και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ η Ελευθερία, η οποία είναι η υπεύθυνη των καταστημάτων μας, μπορεί να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε και να σας κατατοπίσει.

Είμαστε δίπλα σας για να σας οδηγήσουμε στην σωστή επιλογή προϊόντων και να λύσουμε κάθε απορία ή πρόβλημα σχετικά με το αντικείμενό μας.

 Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και για την αγάπη που μας δείχνετε.

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Passo

Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
Espa Banner
Espa Banner
0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο